Lill-fredag tisdagsparty vardagssupande förfest inför nyår


En vanlig konversation mellan Paris och Edvard

E - Var bor grisen?
P - .....
E - Hallå, den rosa grisen. Är jag blåst eller?
P - Vilken jävla rosa gris? Jag sa elefant!
E - Aha, det borde jag ju fattat. Var bor den då?
P - På altanen, var annars?


Lip up fatty

Denna video är det nya (och gamla och framtida) svarta! Den går inte ur tiden. Lip up fatty framförd av Bad Manners är epic. Fantastisk. Underbar. Detta är inget skämt, den är alldeles makalös.

Gubbarna kan liknas vid ett gäng Duracell-kaniner som överdoserat koffeintabletter. Jag lovar, dansa likadant som de gör i videon så bränner du kalorier som bara den. Här behövs ingen personlig tränare, vi har ju Lip up fatty, man!


Puppy love

Frånvaron ekar i bloggvärlden. Men vi har alltid (eller var det aldrig?) en bra anledning när vi inte hinner (eller var det orkar?) blogga.

Vi har blivit med valp på Cornstreet. En liten tredje medlem i vår kära familj. Han kom till oss tidigt (typ klockan två, när vi låg bakis i soffan) på lördagsmorgonen, med en liten bur och lite tillbehör.
Han inte är döpt ännu, det tänkte vi göra på fyllan, allt är mycket roligare då (på fyllan alltså, men det är säkert också roligare när hundjävlen har ett namn).

Vi hoppas alla kommer välkommna den söta lilla varelsen med öppna armar, precis som vi har gjort, och uppskatta honom. Vi tänker ge honom mycket mat så att han kan bli en stor och stark vakthund, fast vi arbetar fortfarande på problemet med hur vi då ska kunna bära runt honom i en liten väska på armen. Äh, det kommer vi på med tiden, vi är ju faktiskt så fruktansvärt smarta.

Här får ni en bild på vår lilla guldklimp. Visst är han det sötaste ni sett?


2009-12-25

Juldagen är här. Vi är tillbaka på Cornstreet efter en veckas uppehåll, både från varandra och älskade Cornstreet. Det har varit en tuff vecka, hade det inte varit för alla dyra julklappar och choklad att tröstäta vet jag inte om vi hade överlevt.

Men nu är vi äntligen tillbaka. Nu ska vi bara hälla på oss några boxar och sen är allt som det ska vara igen. Vi ses i dimman, eller vänta, vi är ju bloggdrottningar. Vi hänger i v.i.p-hörnan. Men har ni tur kanske ni får en skymt av oss!


God jul önskar Edvard

Jag har inte fått någon Ferrari ännu. Detta måste ju vara den sämsta julen någonsin.

Ska tröstäta skinka och tjura under kalle. Gah.

Edvard

Va tock du väken Valentina?

Valentina!? Are you alive? Are you coming to Sweden?


Edvard är Cornstreet Aves sämre uppdaterare.

Precis.

Våghals


drinking Champagne is delicate


20091218


What happens at Cornstreet, won't stay here anymore....

Väntar på frugan. Har varit nere på stan, köpt rött läppstift samt Våghals 2, snart är Cornstreet redo för en till fredagsnatt. Vin, vänner, varandra. Eller snarare, folk vi inte vet vilka det är, spya och bitchfights. Minst lika mysigt.

Vi får se om vi lyckas få till en videoblogg.... Eller flera.

Edvard

Coops nya svarta?



Vi hittade den här när vi var och handlade för ett tag sedan. Nu får man tydligen inte ha någonting för sig själv längre, nej, för nu väger man inte bara grönsakerna i matbutikerna utan även kunderna.

Undrar vad kilopriset är på Homo Sapiens Sapiens? Det fanns ingen information om det nämligen. Med tanke på att två grillade kycklingvingar kostar trettio kronor så har vi anledning att vara oroliga för vad en påse Paris och Edvard skulle kosta...

"Det sticker ut två gurkor ur din påse"


Inflyttningsfest!


2009-12-09



Onsdagsparty, Lill-lördag.... Kalla det vad du vill. Drickande på Cornstreet var det i alla fall. Och i kväll kör vi igen!

Oh, did we have a blog?!

Vi vet, vi ska för fan blogga. Vi är lata och insnöade. Vi börjar dagen med en promenad, Cornstreet bootcamp, sen kommer vi in och bloggar arslet av er.

Sen är det en jävla massa vin som gäller. Vi älskar lill-lördag.

Paris och Edvard, sambo edition

Hej bloggen!

Intessant "myskväll" igår. Det vill säga, vi hamnade ute. Och det blev så klart efterfest, vi lyckades få med fyra killar hem. Inte illa. De som sov kvar var dock nog inte så roade när dom insåg att dom blev utkörda klockan nio i morse efter tre timmars sömn.
Men i vilket fall som helst var det ett bra testkör för idag - inga tomtebloss klockan tre på natten, plastmuggar efter tredje glaset och dammsug fan upp glasbitarna direkt. Då vi vet det tills idag....

För idag är det inflyttningsfest, och ja, allt kommer rapporteras!

FRIDAY!


Lill-Lördag!


Tik Tok


Angående inflyttningsfesten

"S" undrade om de invites vi skickat ut på Facebook angående vår inflyttningsfest är "på riktigt". Det är klart som fan att de är, vi skulle inte sitta och fejka ett evenemang, och speciellt inte skriva ut adressen då. Så ni som blivit bjudna ÄR bjudna!

* Titta igen ifall du fortfarande är bjuden, för platserna har gått åt så vi var tvugna att plocka bort några inbjudningar. Inget personligt!

* Valentina har självklart en stående inbjudan!

* Och vafan, om din inbjudan är borttagen och du verkligen vill komma; hör av dig till oss personligen så går det nog att fixa.

* Borttagna inbjudningar är bara på personer som ännu inte hade svarat, har du sagt ja eller kanske (eller nej) så finns din inbjudan absolut kvar.

- - -Man

Nu när Afroman är skadad spenderar han mycket tid hemma. Han har blivit väldigt "pysslig" och "fixig", en riktig hemmaman. Här om dagen skulle han julbaka och var ute och handlade lite. Han kom hem med detta:


Nionde december!

Onsdagsparty punkt se! Full (!!!) rapport imorgon. Kanske. Beroende på humör. Antagligen blir det ingen update, jag menar... What the fuck!

Paris (Edvard hälsar. INTEE!)

Valentina, we love you! Talk to you tomorrow.

IT STARTS NOW



Äntligen, äntligen, äntligen. Tolka mig inte fel, the pimp is the pimp, men ÄNTLIGEN!!!

Idag slår vi på stort, jag bjuder min kära Paris på middag och sen är det lill-lördag. Sen ÄR DET lill-lördag. Fullt ös medvetslös! Vi ses på the only place to be - CORNSTREET AVE!

Edvard

Freedom

The Pimp of Cornstreet has left the buiding!

Dagens fail


Åker. Vart fan annars?


Update: This aint funny, especially not in english.

Färdlektyr

Paris är en väldigt intellektuell person. Kan det mesta, har alltid rätt. Hon läser och lär sig saker och har för sig. Jag brukar mest titta på när hon gör det, för mig är det ansträngande nog. Jag menar, inte för att jag är ointellektuell, men lat.

För ett tag sedan väntade vi på bussen, jag menar taxin, vid tågstationen efter en shoppingrunda. Då passade Paris på att lära sig lite mer om samhället genom att läsa lite på den färdlektyr hon tagit med sig, ett mjölkpaket denna gång. Jag roade mig med att smygfota henne, hon vill ju framställa sig så oseriös i bloggen och jag vet att hon har en helt annan, extremt smart, sida. Denna bild tycker jag visar tydligt hur smart och seriös hon egentligen är.

Edvard

"Josefin"

Josefin från Austria undrar när nästa "Veckans Cornstreet favoreet"  kommer. You tell us, Jossan! Skicka en till video så lägger vi upp den.

Saknar er grabbar!

Edvard Jr.

Vi har ju helt glömt bort att berätta om Edvards lilla lillasyster, Edvard Jr.

- Nu tar vi en bild på dig Edvard Junior, sa vi en dag.
- Gör det då! Åh, kom igen, fota mig! sa Edvard Junior och satte på hårfönen.
- Så du ska inte göra motstånd? sa vi.
- Doooo it already, tjejer! morrade Edvard Junior och drog till med sin sexiga, oemotståndliga blick.
- Klick, sa kameran.


Vi funderar på att bli en matblogg istället.


Veckans Cornstreet-favoreet


RSS 2.0