Ni vet att ni älskar oss

Hej bloggen. Ja vi vet bloggen. Vi har haft en tuff helg. Vi är inte mer än människor, eller vänta, vi är ju bloggdrottningar. Just det. Vi hörs efter vi slängt i oss middagen, eller vänta, vi är ju bloggdrottningar. Just det. Vi äter inte.

Paris et Edvard


Girls night out (No Mr.X attached)


Getting ready to get... shitfaced.

Heej bloggish!

Ja jag vet. Tyst. Vi var upptagna med att shoppa igår, det tar på krafterna. Idag är det fredag och vi ska som vanligt supa skallen i bitar.
Men först ska jag hämta lite varor samt en nyckel till Mr. X. Då är grunderna för kvällen fixad, det vill säga törstsläckare och sovplats.

Om ni har tur hörs vi senare.

Edvard

ÅRETS BÄSTA VIDEOBLOGG!


Paris Jr.

Vi har ju helt glömt bort att berätta om Paris lilla lillebror, Paris Junior.

- Nu tar vi en bild på dig Paris Junior, sa vi en dag.
- Nej, sa Paris Junior och hötte med fingret.
- Vi är bloggdrottningar, vi gör som vi vill, sa vi.
- Förlåt sa Paris Junior, självklart ska ni ta en bild.
- Klick, sa kameran.

Han är nästan lika snygg som Blondinbellas lillebror. Men bara nästan.



Mansion hunting



För ett litet tag sen var vi ute och kollade på mark, vi funderar nämligen på att uttöka vårt imperium med ett till mansion. Det är ju så skönt att vi inte behöver ta ett lån utan kan casha direkt, nu när vi tjänar så pass mycket på bloggen.
Vi hittade lite mark som låg bra till, centralt och stort. Och så klart måste man kolla upp att allt är i sin ordning. Denna gång var det Edvard som fick uppdrag att göra det.

Det var lite förvånande när vi hittade en "tillträde förbjudet för obehöriga"-skylt, visste dom redan att vi tänkte slå till? Vi har ju som sagt lite problem med stalkers.

Dessutom vet vi alla att det är en omöjlighet att det är vi, Paris och Edvard, som inte har tillträde. Vi är inte obehöriga, vi är bloggdrottningar. Och vi har för fan tillträde precis vart vi vill, inte för att vi vill skryta, men regler och lagar är ju till för er "vanliga människor".

Idag firar vi...



... Att det är lillördag imorgon, det betyder ju att det är lillfredag idag och alltså får man festa (supa) då! Fantastiskt.

... Att The Pimp of Cornstreet flyr landet om två veckor! SUPER (inga associationer)!

... Att Gudrun och Rune har namnsdag.

... Att Jesus och Mr x fyller år om en månad. (Detta firar vi med lite nattvard.)

... Att Veckan snart är slut. Eller ja, att helgen (spriten) är en dag närmare idag än igår.

... Att vi ha en så bra blogg.

... Valentina, vi firar alltid Valentina. Ifall hon skulle råka fylla år eller ha fått en befodran eller förlovat sig eller skilt sig eller något annat rofyllande.

... Oss, för fy fan vad vi är snygga. Och bra förstås. Och perfekta.

OBS! Självklart åt vi inte av det som finns med på bilden. Vi googlade "kakor" och upptäckte att de innehöll kalorier och socker (woah liksom). Nej, istället gav vi bort skiten till vår stalker. Hon åt upp och idag är hon tjock.

Oops! Så kan det gå!


Låt oss presentera - Världens tråkigaste videoblogg!


Mogen kvinna söker.

(Observera att följande text är skriven utan Edvards vetskap.)

Edvard är:

En mogen kvinna.
En väldigt (VÄLDIGT) manlig kvinna.
Snygg fake-brunett.
Blondin egentligen (Lika bra att lägga alla korten på borden).
Full för det mesta (Undantag vid "seriösa" situationer... Eller nej... Inga undantag).
Liten (Alltså väldigt lätthanterlig, får enkelt plats i trånga utrymmen exempelvis under sängen, i bagageutrymmen, i garderober och i bankfack).
Matglad (Tro det eller ej).
Inte bra på att sjunga (Men gör det ändå, speciellt på fyllan. Det vill säga hela tiden i princip).
Jävligt bra i sängen (Sover som en stock och tar som sagt inte mycket plats).
Inte som alla andra (Edvard är Edvard) . . .

Edvard kan:

Om hon vill.

Edvard söker dig som:

Är en väldigt manlig (MANLIG) man.
Tycker om att gå på fester och andra tillställningar (Alltså du som gillar att supa skallen av dig rätt ofta).
Är rik (Köp gärna presenter till Edvard, så som juveler, sprit, kläder, skor, väskor, sprit, samt sprit).
Är snygg (Som fan. Alltså "Calvin Klein-reklam-kille med inoljad kropp-snygg").
Gillar mat.
Är bra på att smsa.
Är snabb på att smsa.
Smsar mycket.
Smsar om roliga saker.
Smsar i onödan.
Smsar på natten.
Smsar på dagen.
Har humor (Den rätta humorn).
Är en Gud i sängen (Stör inte Edvard när hon sover).

Om du stämmer in på beskrivningen och om du är man (MAN) nog så får du gärna kontakta Edvard. Lämna en kommentar med kort beskrivning (bara de viktiga sakerna så som årsinkomst, vilken bil du kör och hur ofta du gymmar) och ett telefonnummer.

Tack, Paris

Edvard när hon är... Edvard.


Sunday lovely sunday



Paris is back! Mobilen är på laddning och bredvid mig ligger Edvard och trånar. Allt är som det ska vara med andra ord! Edvard spenderade gårdagen med Mr. X och samma sak gjorde jag (De finns överallt dessa mistrar). Idag blev jag bjuden (Bjöd in mig själv, men det är väl också en inbjudan!?) på söndagsmiddag av "The pimp of Cornstreet". Awesome!

Nej, nu ska jag ägna mig åt frugan.

Paris

Sunday bloody sunday

 

God jävla inte morgon.

Det är söndag, kom hem sent i natt, har sovit dåligt och vaknar av grannens hund som står och skäller som en galning utanför mitt fönster. Jag får inte tag i Paris, jag saknar henne men jag hoppas hon hade en grym kväll igår. Ska tvinga henne att uppdatera, hon hänger nämligen med en "kär" vän till Afroman.

Själv var jag och tittade på inspelningen av ett tvprogram och sedan på festen efter igår, inte alls lika grymt som det låter. Men jag ska inte klaga, hade i alla fall trevligt sällskap.

Men idag tänker jag fan klaga för det regnar och jag är på så jävla dåligt (morgon)humör. Och bloggen är ju ett sådant perfekt forum att få ut en massa hat på. Och idag HATAR jag verkligen allt utom Paris, men hon är som sagt incommunicado.

Fan vilket lame ass inlägg. Men som sagt.

God jävla inte morgon, bloggen!

Edvard


Fanmail



Idag kom posten. Ja vi vet att det är helg, men det blev lite fullt på postkontoret efter att någon bloggläsare lyckats ta reda på våran adress. Tolka det inte fel, vi älskar fanbrev. Men vi blev lite besvikna att det bara kom en lastbil idag och inte två som det brukar.
Men då får ju vi lite tid över till att göra annat än att läsa era brev, för vi LOVAR att vi verkligen försöker svara på varenda ett.... Eller inte!

Men glöggen då?


Loggar in på facebook och möts av detta. Vit jul? VIT jul?

Alltså, vem är nykter under julen? Och varför?
Funderar på att bli ett fan, men hur länge gäller då denna "vita jul"? Nyår kan väl ändå inte räknas in, det är ju illa nog att vara nykter över juldagarna...

Sen tänker jag igen. Menar dom kanske snö på julen? Nej, så kan det ju inte vara.
Någon menar seriöst att den ska vara nykter i jul.

Tack gode gud att det inte är någon nära vän i alla fall.

Edvard

Videoblog - English version (just for you Valentina)


You're in my mind, you're in my heart (Edvard)















Världens längsta ostbåge!?

Paris

God morgon!


Groggresan - Hur du skapar den perfekta groggen



1. Du går till en butik, exempelvis Matpiraten. Gärna en butik med passande skyltning så att du vet att du hittat rätt sorts virke. Vi vet alla hur svårt det kan vara i groggvirkesdjungeln.



2. När du väl är hemma kan du placera dig själv bakom kameran och låta frugan göra jobbet, det underlättar. Här ser vi hur groggmakern stretchar inför groggfixandet.



3. Var noga när du mäter upp "the heavy stuff". Man vill ju inte råka ut för groggolyckor. Det är också viktigt att fördela drickat lika vid situation x (som vi alla vet är när antalet grogglas är okänt), här värnar vi om allas rätt till en redig fylla.



4. Vi har nu inträtt fasen "utspädning" och det är nu det inhandlade groggvirket kommer till användning. Detta steg är alltså för alla personer som passerat fjortonårsstrecket och lärt sig att groggar ska smaka gott och inte ren vodka (surt ska det vara, säger eliten (reds. anm. Paris och Edvard).



5. The final touch. Här ser vi till att groggen attraherar alla våra tre sinnen: Smak, syn och känsel (man ska alltså inte ha någon känsla kvar i kroppen när grogglaset står tomt kvar).



Vi rekommenderar att du serverar groggen till ett glas vin, gärna vitt. Om du ligger hemma och ska... Ja... Fortsätta ligga hemma, så rekommenderar vi även choklad till, vill du vara nyttig, välj Marabou Frukt & Mandel. Om du ska gå ut och dansa eller bara supa i sällskap, ta då gärna groggen med en flaska nagellack till.

Hang in there. Again. And again. Keep on hanging!

- VAR FAN HÅLLER NI HUS NÅGONSTANS? BLOGGA NÅGON GÅNG DÅ! NU FÅR NI TA ER I KRAGEN. DET HÄR DUGER INTE. SKÄMMES TA MIG FAN!

- Ja ja ja ja! Vi ska blogga, vi lovar! Skona oss! Vi ber om nåd. Var inte arga på oss kära bloggläsare! Vi ska blogga, för att vi älskar er så mycket.

Eller, jag vet! NEJ.

Jo, vi ska faktiskt blogga snart.

Tvärtomspråket!

Nej, men vi ska på riktigt!

Haha, gick ni på det? IGEN!?

Nej, men seriöst nu, vi ska blogga. Ikväll faktiskt!

Kanske.

Klättrar på "bloggtrappan"



Jag saknar den gamla goda tiden då jag och Paris var på samma nivå...



Nu har dock Paris klättrat i "bloggtrappan", men jag sitter här ensam kvar.



Titta så nöjd hon är!



Men jag vet att hon saknar mig också när jag ser hur hon sitter på sitt "bloggkontor" och smygläser vår blogg.

Edvard

Lördag



This is it. This is real. This is LOVE!

It's Edvard bitch!

I'm back! Alla gör segerdansen, eller nej helst inte. Är ganska så säker på att 99% av er läsare inte kan dansa.

Har spenderat det senaste dygnet med snyftserier, spotify och en massa mat. Men nu är det dags att tag i mig själv, Paris skickade nämligen mig det finaste morgonsmset jag någonsin fått, det stod "Black tower, check! Sunrise merlot, check! Allegro, check!". Förstå lyckan att vakna till det smset. Då insåg jag att det får vara nog att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Då blir ju inga barn gjorda (HA HA)!

Edvard

Edvard

Blogga för fan...

The foodbaby is so last day! Get over it. We got wine and some more wine, blog it for fuck sakes!

Make love to me monkeyman!






God morgon Svea


Orolig

Jag oroar mig för Edvard. Hon har helt gått in i sig själv sedan tragedin med "foodbabyn". Imorse när jag vaknade låg hon inte i sängen. Jag blev orolig och sprang runt i huset och letade, tillslut fann jag henne sittandes i fosterställning bakom soffan med en kudde i famnen. Är detta normalt? Är det någon av er där ute som läser bloggen som förlorat en foodbaby? Hur reagerade ni?

Vid luchtid hörde jag konstiga ljud från övervåningen, jag hittade Edvard vid synten spelandes "Vem kan segla"... Jag känner mig så hjälplös!

Jag försökte få henne att lämna synten och istället komma ner till undervåningen med mig. Hon började då svamla något om att "Jag måste skydda barnet. Måste tas om hand!" Tillslut följde hon i alla fall med ner (med sina två flaskor. Jag vet inte vad det är i dem, men det är bra att hon får i sig vätska i alla fall.) och jag kom på idén att hon kunde skriva ner hur hon kände, för att lätta på sitt hjärta lite. En halvtimme senare frågade jag om jag kunde få läsa det hon skrivit, men återigen var hon helt okontaktbar. Jag fick mig i alla fall några bilder på henne, ni kanske förstår att jag börjar bli väldigt orolig nu!

Paris













"Foodbaby"

Hej bloggen.

Igår var en nedstämd dag, det hände nämligen något oväntat. Mitt/vårt barn visade sig vara en "foodbaby". Inget riktigt barn så att säga, men ett riktigt barn för mig...
Känner mig en aningen tom, tänkte försöka igen men vet inte om jag klarar av om det inte skulle gå vägen.

Så jag hoppas alla bloggläsare förstår att jag behöver lite tid nu innan allt blir som vanligt igen. Men oroa er inte, jag mår bra och jag kommer må bättre inom en snar framtid!

Edvard


And Valentina, I/we will love to take care of that wine when you get here. Be sure about that!

Två blir snart tre



SURPRISE!

Vi väntar tillökning.
Vi är väldigt lyckliga och glada, även fast detta inte alls var planerat. Vi gillar inte barn alls egentligen, det går ju inte att föra ett samtal med dem och de är fan inte rumsrena. Men vi kommer älska vårat lilla knyte över allt annat. Vi har aldrig velat ha barn, men nu känns det ändå så rätt. Vi har ju ändå varandra i det här, så att vi inte har en jävla aning om vem pappan är (det finns för många mr.x att välja på) spelar ingen roll.
Vi förstår att vi kommer få ändra vår livsstil rätt mycket, kanske bara gå ut två helgen i månaden och inte dricka mer än en flaska vin. Men det är sådana uppoffringar man får göra när man väntar ett kärleksbarn.

Just nu är vi blivande mammor väldigt utmattade så i morgon kommer en längre berättelse. Nu ska vi lägga oss i sängen och fundera på lite namn. Kanske Edvardo eller Parisa?

Announcement

Heeej bloggen!


Nu är jag och mellanlandar där det finns fast internet och Paris är ute på äventyr. Idag på morgonen när vi vaknade hade vi ett litet samtal och kom fram till att tiden är inne för att göra ett litet tillkännagivande här på bloggen. Det finns nämligen en annan anledning till att bloggen varit försummad den senaste tiden, än att vi haft lite svårt att få tag i internet.

Vad detta är får ni dock inte veta förens ikväll då jag och Paris tänkte posta lite bilder och en videoblogg, om vi har tur med wlan:et. En väldigt stor nyhet (eller nja, en liten men växande) är det minst sagt!

Stay tuned! Ni har ingen aning om vad som väntar!

Edvard


Dagens kommentar(er) part 2



Tack Anna för ditt svar. Tyvärr blev vi inte mycket klokare av det, snarare tvärtom. Du skrev ju att det var ett moget inlägg, och nu säger du att det var omoget skrivet? Vi förstår inte alls längre, driver du med oss? Eller var det helt enkelt så att du var oärlig i din första kommentar, precis som vi trodde?

Och en coll idé? Vad är det? Det nya svarta?! Vi kom ju på sminkningen så det känns ju som om det verkligen borde vara det...

Dagens kommentar(er)




Vi har fått två kommentarer av Anna. På den andra av dem skriver du att du är ärlig. Och nu undrar vi om vi ska tolka det som att den första kommentaren var oärlig?

The famous "bloggtrappa"

Vi hittade som sagt lite wlan i huset. Vi hittade vår älskade "bloggtrappa".



"BLOGGTRAPPA" 4 EVER!

The world's longest pommes Fritzl?

Häromdagen hade vi mysmiddag hemma. Då upptäckte vi vad som måste vara världens längsta pommes...



Vi ska nog ta och kolla upp om det finns med i Guinness rekordbok, eller om man får något för att anmäla det dit. Vi funderade på att skicka in oss själva, men vi står väl självklart redan med som världens underbaraste (eller var det jobbigaste?) personer.


(Valentina, we are back. We have made several videos and we miss you. But we don't have internet all the time right now so we are not quite sure when we will get a chance to uplode it! Sorry for the lack of updates, we hope you wil stay with us through this rough patch.)

Tisdag klockan 18:36.

Tillstånd: Matkoma.
Plats: Paris under täcket i sängen, Edvard med täcket i trappen(!).

Vi återkommer snart. Typ när vi orkar ta oss till köket för lite mer mat...

Bloggvirke




Vi vill härmed varna för effekterna av bloggvirke. Afroman fick i sig lite för mycket i helgen och nu kommer han aldrig vara den samma.
Men vi älskar dig ändå, kära Afroman!

Fighting for ze internet

Vi har sprungit runt ute i skogen, i Crocs (den nya it-grejen!!!!), och letat efter internet. Tillslut hittade vi det. Wee-fucking-hoo!

Don't celebrate yet. We're still here...

(bloggar från sponsormobil) Förlåt förlåt förlåt! Vi sitter här in the mansion alldeles isolerade från världen. Vi har inget internet men sitter med en jävla massa bloggmaterial på oss! Afroman hälsar. Han hälsar att han har ont i foten... Ikväll ska vi försöka blogga arslet av er. Videobloggar och en massa bilder på både det ena(afroman) och det andra(afroman) kommer komma upp. Håll ut, räddningen är på väg. Ha ha ha. You wish!

TGIF?

Ben & Jerrys, Voltaren och apelsinjuice.

Vi kom nyligen hem till Mr. X (han har en idiot till granne). Nu ska vi sova, om några timmar tar vi första bussen till vårt nya mansion på okänd ort. Vi hörs senare idag! Puss


(Ps. Förvänta er jävligt många videobloggar)

Dagens outfit



Musse-öron är helt klart det senaste, och skitsnyggt. Så vi slog på stort under besöket i huvudstaden och körde på det som dagens outfit (och alla kollade väldigt mycket, men det är ju inte så konstigt).

Och till alla som undrar, nej vi tänker inte säga vart öronen är inköpta för då ska ju alla bara härma oss och köpa likadana.

Tack för att ni betalar vår flytt!

God morgon bloggen!

Ja vi vet, vi bloggade inte igår. Men nu är det faktiskt så att vi har ett liv också, samt att vi för tillfället håller på att flytta. Till vårt mansion med den nyupsatta skylten. Vi känner att vi behöver få tillbaka vårt privatliv. Men vi lovar att vi ska börja överösa er med blogginlägg snart igen.

Vi vet att ni saknar oss. Vi saknar er också (Eller vi vet....NEJ!).

Var tog du vägen, bloggen?



Heeej bloggen!

Ni kanske undrar vart vi tagit vägen på den senaste tiden? Det tänkte vi ta och berätta nu, för nu när vår blogg blivit så pass stor känner vi att det har blivit lite för många stalkers. Vi har också ett privatliv vi är måna om, men inte alla kan respektera det.
Så vi tog tag i saken och ringde lite samtal och nu sitter denna skylt uppe utanför ett av våra "mansions". Känns tryggt och bra.

Sleep is for Kissies

Att vara vaken hela natten är det nya svarta. Kom ihåg var ni hörde det först!

Dagens kommentar



För det första: Vi vet att vår blogg är jättebra och fin och helt underbar. Du behöver inte berätta det för oss. För det andra: Varför skulle vi vilja läsa din äckliga självkänslablogg? Trodde du det på fullaste allvar när du skrev kommentaren?

Och förresten, innan du ska försöka fjäska för oss så kan du kanske ta reda på hur många personer det är som driver bloggen. Antar att du inte har så många hjärnceller att jobba med då vi väldigt tydligt visar att det är Paris och Edvard som skriver bloggen och du ändå inte fattar att vi är TVÅ personer.

Sist men inte minst. Om du ska särskriva någonting så får du fan göra det på din egen "självkänsla- och tonårsbekymmersblogg". Låt bli att göra det här.

Dra!

Edvard älskar faktiskt också

Jag och Paris är väldigt bittra av oss idag. Så jag tänkte sprida lite kärlek, hör och häpna!

Men nej för fan! Inte till dig. Till Paris så klart. Vem annars?



Finaste Paris. Jag älskar dig.

Bitterfitta

Idag har jag irriterat mig på allt.

På latten som smakade illa, på att det ska blåsa som fan ute, på barnvagnar och mammorna som tror att dom har företräde precis överallt, på fjortisar på bussen, på att inte få vara med Paris hela tiden, på människor som inte fattar, på min fot som ska göra ont hela tiden, på andedräkten man får av kaffe, på löjligt kära par som älskar varandra efter en vecka, på snoddar på benen, på samtal man inte vill svara på, på folk som inte kan stava, på att inte vara ledig, på människor som har en massa förväntningar och ska lägga sig i allt...

På en jävla massa helt enkelt.

Edvard

Utdrag från Paris hatlista

Jag hatar kyla. Jag hatar att ha utsläppt hår när det är nytvättat och blött. Jag hatar spindlar. Jag hatar kryp. Jag hatar fjärilar. Jag hatar torra händer. Jag hatar torra läppar. Jag hatar mangaserier på tv. Jag hatar för korta byxor. Jag hatar särskrivningar. Jag hatar svett. Jag hatar barn. Jag hatar LillBabs. Jag hatar finnar. Jag hatar kombinationen läppglans+hår+blåst. Jag hatar när det är lite Bregott kvar i byttan och man måste ta av det. Jag hatar att frysa. Jag hatar blöta skor. Jag hatar att bli tjock. Jag hatar vintern. Jag hatar skivade naglar. Jag hatar fötter. Jag hatar myggor när man ska sova. Jag hatar att prata på morgonen. Jag hatar människor som gör kälkbacke på osten. Jag hatar killar som inte fäller ner toaringen. Jag hatar ljudet av människor som andas genom näsan. Jag hatar människor som knäcker fingrarna.

Paris & Edvard the italian way


Last night














Svar på tal

Några av våra läsare har frågat oss hur vi ser ut när vi är osminkade. Här har ni svaret på den frågan.


Paris och Edvard på Stureplansfest!


RSS 2.0