Hitta Edvard.



Så kanske hon blir bättre på att blogga igen.

Stalkers, stalkers, stalkers....

Vi är nakna, rädda, exposed. Seriöst, vi vågar snart(?) inte blogga alls längre. Men vi vet att vi har ett ansvar, en skyldighet till er, våra läsare - att förgylla er vardag.

Så nu har vi uppgraderat säkerheten på Cornstreet. Vi var ute och shoppade och hittade dessa. Vi känner att det är lagom för oss, man vill ju inte göra något slags "overkill" av det hela.



Så kom och ta oss nu om ni vågar!

Paris Jr. & Edvard Jr. Special Edition.

Behöver vi vara oroliga?

Hat

Jag hatar vita leggins. Jag hatar vita leggins som slutar strax under knät. Jag hatar att sätta på mig en tröja när deodoranten ännu inte har torkat. Jag hatar schlager. Jag hatar dansband. Jag hatar beroenden. Jag hatar cigaretter. Jag hatar cigarettlukt. Jag hatar snuslukt. Jag hatar likmaskar i soptunnan. Jag hatar husspindlar på väggarna. Jag hatar att sova med linser. Jag hatar att sova med smink. Jag hatar fett hår. Jag hatar sendrag. Jag hatar femtioöringar. Jag hatar taxklack. Jag hatar Monkis omklädningsrum.

Veckans Ord


Praktikanten Edvard.

Eftersom att man inte får skylla på praktikanten tänker jag fan blogga på jobbet. För jag har ett jobb nu (eller okej, en praktikplats). Sånt som kommer med berömmelsen från bloggen, living the dream som man säger....

Edvard


Flower need power

Det är så bra det där med levande växter, de berättar liksom när de vill ha någonting. Som nu till exempel - När de ser ut så där som de gör på bilderna (de ser trötta och allmänt törstiga ut) vet jag och Edvard att det är dags att vattna dem.

Veckans CornstreetFavoreet

♥♥

RSS 2.0