Mimes



Allt från denna kväll kommer dokumenteras. Så håll ett öga på bloggen imorgon, you don't wanna miss this!

Happy Hallo-fucking-ween.

Klartext



Vi vill bara förtydliga en sak här på bloggen. Vi älskar samtliga läsare, lika mycket. Både de som är dumma i huvudet och de som kommer från Italien. Tro inget annat. Jag menar, det är ju trots allt ni som betalar våra drinkar och fyllor.

Nu ska vi bli packade.

Mouse


Lördag klockan 09.00



Tröja: Herrmodell, skulle gissa på en small.
Byxor: Några jag fick slängda i huvudet inatt. Fick fin form på höfter och rumpa i dem i alla fall.
Underkläder: Ingen bh (den är dock upphittad nu).
Smink: Gårdagens.
Hår: Otvättat och tovigt.

(Härkomsten av blodet är redan redovisat, leran har jag inte en jävla aning om och det är väl lika bra det.)

Edvard

Sa vi spö?

ATT vi gjorde. Nu har han definitivt inga bollar kvar!

You are invited to Cornstreet Ave

Quando vieni in Svezia?

(we really really really really really really want italian red wine.)

Sleeping with the enemy

Edvard kom precis tillbaka från Mr. X där hon spenderade natten. Hon är utmattad, blodig och lerig men hon insisterar på att de bara sov. Mer om gårdagen senare. Sålänge får ni en smaskig bild på en gruppkyss.




Fatman don't like you!


Dagens outfit



Skor: Hm... So last season.
Byxor: De är röda i alla fall.
Linne: Gina Tricot såklart. Vad annars liksom? Man hänger ju med du vet!
Kavaj: Den är röd i alla fall.
Halsduk: Den är vinröd i alla fall.
Vantar: Åh fan, de var visst svarta. Damn, miss i planeringen...
Hår: Volume Master for fuck sakes!

Hallo-VIN!


SPÖ

Hej bloggeeeen! Allt bra idag?

Vår dag har varit rätt intressant och kommer bli jävligt mycket intressantare eftersom Edvard ska spöa upp en kille inatt. Det är killen som inte har några "balls attached" som hon ska spöa. Så man kanske inte kan kalla honom kille. Naturnörd vore väl en bättre, och mer sanningsenlig, beskrivning...

You go girl, eh, menade Edvard man man.

Paris

Love letter to our italian reader

VALENTINA PLEASE STAY! WE LOVE YOU! PLEASE, ON OUR KNEES!

(Drunk? We? No! Why?)

Paris om killar utan stake

Edvard - "Han är en jävla mes!"
Paris - "En jävla nörd. Tönt."
Edvard - "Ingen stake på den killen."
Paris - "No balls attached."

The Russian

Just nu sitter vi och äter lunch, ett salladsblad det vill säga. Och ja, vi delar på det. Man måste ju tänka på figuren nu när vi blivit bloggdrottningar (sen blir man ju också fortare aspackad ikväll).

Förut var vi nere på stan och mötte vår dealer, "The Russian". Han hade kostym med slitna converse, som vanligt. Han hade tydligen varit ute på "jobb" men kom självklart in till stan för vår skull. Vår tvåmeters-ryss fixade kvällens varor, fast någon kasse fick vi inte. Men vad kan man förvänta sig av den ryska maffian? Man ska vara glad för det man får och att man lever när man fått det.

Nu ska vi iväg på jobb och sen ska vi möta vår kära vän fyllan. Vi  lär ju höras!


PUSS (trodde ni ja...)!

The pimp of Cornstreet

Låt oss presentera högsta tuppen på Cornstreet. Han är så jävla hög att han snart kommer flyga ur boet, närmare bestämt om 40 dagar. Tacka Gud för det!

Nedräkningen har börjat.



På grund av vårt kändisskap vill han inte riskera att bli igenkänd på stan och har därför valt att vara anonym.

Valentina

Cornstreet Ave har nu blivit internationellt kända. Vår första italienska läsare heter Valentina och kommenterar sönder oss! Vi känner att vi borde göra en kraftansträngning och skriva på engelska. Men men fan orkar sånt när det finns google translate? Tack för ditt stöd Valentina, och vad "roligt" att du inte har något bättre för dig om dagarna än att läsa vår blogg.

Fuck you very very much! <3

Utvärdering


Här kommer en utvärdering av bloggen, gjord efter ett möte med vår kära bloggcoach Mr. J. Tack så mycket för hjälpen! Vi hoppas att vi gör dig stolt (om inte annat får du igen på lördag).

Bakis som ett jävla svin

Nyvakna på okänd ort i storstaden hos Mr. X. Det blev en kväll på Collage igår ändå, när vi kom in på dansgolvet tappade alla andan, till och med dj:en som slutade spela musik för att hans blev så överrumplad. Nu ska vi släpa våra nyvakna arslen in till stan och tömma våra konton, eller vi menar vi ska gå och plocka lite "gratis kläder".
Så ni bloggläsare kan ju försöka skaffa ett liv så länge.
Vi hörs senare (för tror ni seriöst ni skulle lyckas slita er från skärmen?).

Living the dream

Gud vad stressigt det är att vara bloggerska. Idag har vi varit på möte och sen fick vi ett litet infall, så i kväll ska vi till huvudstaden. Just nu är Paris iväg på jobb (hon ska alltid vara så viktig) och jag hemma för att förbereda lite, ska snart åka och att möta henne dock.
Så tar vi nog en chailatte innan vi ska iväg. Vi börjar med middag och lite vin så får vi se vart natten tar oss. Man får ju känna av läget, liksom kanske inte så passande att gå till Collage om det ska vara en massa bloggfans där...
Sen i morgon blir det så klart shopping. We'll keep you posted!
Edvard

Plocked some grapes on the way, shaved hes legs and then he was a she.

Nu när vi har gått och blivit kändisbloggare (24 unika besökare idag, hallå!? Klockan är bara halv två och det är onsdag) så har vi fått en hel del jobberbjudanden, vilket var väntat. Självklart kan man inte tacka ja till alla, men vi fick ett erbjudande man inte riktigt kan säga nej till. It's a once in a lifetime opportunity liksom.

Så nu har vi spenderat några timmar med vindruvsrensning, vi fick till och med publik och det säger ju en hel del. Tack katten Ziggy för ditt stöd.

Det är ett glamouröst liv vi lever, men vi försöker ändå hålla båda fötterna på jorden. Nu ska vi planera vår stora inflyttningsfest som kommer ske på hemligt datum. Blondinbellas artonårsfest kan slänga sig i väggen!

xoxo Love you. Eller jag vet, NEJ.


Personalliggare



Denna bok finns tillgänglig på mitt jobb. Jag ser den i princip varje dag och funderar på hur den egentligen fungerar.

Personalliggare.

Är det någon slags förmån för oss som arbetar? Isåfall undrar jag hur jag ska gå till väga för att ta del av förmånen, jag menar det är en bok... Kanske en instruktionsbok? Eller en ledtråd? Kan någon berätta för mig var den riktiga personalliggaren finns?

Fan, om de ska fresta en såhär så får de faktiskt se till att leverera.

(Om han är snygg det vill säga. Om det är en han det vill säga.)

Paris

Mission accomplished

Vi är stolta att meddela att vi den 27 oktober klockan 23:37 fick vår första hatkommentar. Denna glada nyhet vill vi fira med ett glas vin eller en hel jävla fylla. Tack daniella med litet d!

Dagens kommentar

Detta har vi utsett till dagens kommentar. Därför tänkte vi ta och svara på din lilla fundering, Anna. Alltså vad vill vi uppnå med våran blogg?

Det har vi funderat på och har först och främst kommit fram till att vi vill bli kända. Typ som Kissie. Med kändisskap kommer ju flera förmåner så som pengar, gratis kläder och gratis saker. Även gratis alkohol på krogen och säkerligen gratis inträde. Man kan få ett eget tv-program på tv400 och man kan vinna typ Blogawards. Man får skriva autografer och resa runt jorden. Typ åka en dag till London och shoppa. Man får roliga mail att svara på och folk målar idolbilder av en. Sen blir man typ bästis med alla andra stora bloggare, man blir en del av "blogg-familjen". Man får respekt och man får massa paket skickade till sig (som man inte tar emot för det är för jobbigt att gå till posten). Man kan åka taxi överallt och slipper kollektivtrafiken. Man kan åka till Kreta fjorton gånger på en sommar utan att det märks i ekonomin samt att köpa en fyra på söder utan att behöva ta lån. Man får driva egna krog-event och kanske till och med bli krogägare. Man kan få skriva en bok, typ om kärlek eller självhjälp. Man får ligga med en massa snygga killar. Man får gå på premiärer och man kommer in överallt, gratis. Man får fixa håret hos Bobby och även bli sminkad av make up artister. Man kan skaffa sig en assistent och en stylist. Man får träna med body builders och man får fylla läpparna gratis, inte bara en gång heller. Man får vara med i Wipeout om man vill, med en vän. Man får äta hämtmat åtta dagar i veckan, som ofta blir hemkörd. Man kan gå ut och supa sig full varje dag i veckan. Man får designa kläder och skor.

Men viktigast av allt är att man blir respekterad. Och det vill vi bli, för hur smarta och snygga vi är. Det är väl ungefär det vi vill uppnå. Just det, nämnde vi kändisskap?

Tillbaka från stan.


Det kanske är dags att skaffa en assistent nu?

Alltså, nu känner vi att det på riktigt börjar bli lite obehaglig stämning här på bloggen. Liksom vad är detta för påhopp? Och vad är en "hut blogg"?

Pretty fucking far from okey!

Okej, kära läsare. Vi har två saker att säga dig - Lär dig räkna och lär dig stava!

En vanlig tisdag in the life of Paris & Edvard.

Heeej bloggen!
Nu har vi kommit igång bra känner vi (och dom som inte kollar slutet på videobloggen missar hela poängen).
Nu ska vi ned på stan för en chailatte samt köpa lite blondering. HA HA.
We'll be back soon! Love you, eller inte!

Paris & Edvard.


RSS 2.0