Blogqueens gotta work

Just nu sitter Edvard och klipper tånaglarna och jag, Paris, pillar med tandtråd mellan tänderna. Vi gör oss med andra ord redo för ELLE-galan som hålls ikväll.
Vi fick inte reda på att vi var bjudna dit förrän imorse, detta eftersom inbjudningarna av misstag skickats till ett av våra andra mansions så det blev lite stressigt när vi fick reda på detta av hushållerskan. Men eftersom vi har ett överflöd att reklamkläder hemma (det är så när man är bloggkändis) så var det inte svårt för oss att hitta varsin fin outfit.
Snart kommer vår make up-artist (man har en sådan när man är bloggkändis) hit för att fixa oss. Bobby kunde dock inte komma. Men men, vi klarar oss nog för som tur är har han släppt sina alldeles egna hårprodukter så nu kan vi utan svårigheter fixa håret själva och det är billigt också!
(Smygreklam).
Nej snart kommer make up-artisten hit och sedan kommer hummerlimon och plockar upp oss. Lägger upp bild från galan imorgon.
.
Toodles!

Veckans SimsteelsFavoreet

Tack så mycket. Vi saknar er massor, hoppas ni har det bra borta i solen!

Cornstreet Ave just nu

Vi återkommer snart.

Oh my good. Thought it was weekend still.... but it was monday.

Vi är trötta (ass fuck). Har haft tacoskväll med några mysiga tjejer. Blev lite vin och det ena ledde till det andra, det vill säga, mat ledde till film. Imorgon ska vi cancra sönder. Godnatt fucks.

Diet by Cornstreet


TisdagsPARTY!


"- En Cornstreet Ave, tack."

Hej för fan! Vad är det här? En blogg? Shit alltså, hade nog helt glömt bort den om inte alla fans tjatade om uppdatering. Idag är det återförening på Cornstreet, vi har haft ett litet ubbehåll som sagt.

Det blir film och mys och jag hoppas fan att det blir vodka i glasen. Nej men ikväll ska vi faktiskt presentera någonting storartat här på bloggen. Vi kan avslöja att den är döpt efter kära Cornstreet och är något av det bästa som hänt oss.

Vi vet att ni väntar med spänning, eller i alla fall väntar. Nästa uppdatering borde ju enligt mönstret komma om en vecka eller så....

Edvard

Älgfärs.


Videoblogg


Edvard Jr. & Paris Jr.

Här får ni världens bästa bild på våra småsyskon.
Edvard Jr. ser lite förlamad ut och Paris Jr. ser ut som Paulo Roberto...

Hej bloggen!

Och folk klagar på att vi inte uppdaterar. Här! En uppdatering, nöjda?

Girls! Girls! Girls!


Första

Edvards mobil nådde idag en väldigt viktig punkt i sitt liv. Inkorgen blev full. FULL.

Vi kan inte förklara med ord hur stolta vi är. Grattis till din första fylla, älskade mobilen. Den har lärt sig hur man gör.

Det firar vi med sprit. Och utgång. Paris, Edvard och våra kära mobiler. Nu är det bara upp till Paris mobil att bli full också. Ingen press....

Alltså. Vi är seriösa. Vi vill inte bli jagade av er journalister idag igen, för fan!

Hur många blondiner behövs för att ladda upp en videoblogg?

Nu har jag suttit här, länge, och försökt ladda upp en videoblogg från nyår. Men varje gång, när det närmat sig slutet på uppladdningen, har jag råkat klicka bort sidan. Så det sket sig. Fan. Hur svårt kan det vara? Allt går illa nu när Edvard är på vift.

I väntan på den riktiga bloggen (som egentligen skulle varit uppe innan tolvslaget på nyårsafton) får ni ett litet hej bara. Hej. (Den riktiga videobloggen är lite inaktuell nu. Men det skiter vi i. Vi bryr oss inte. Det är inte många saker vi bryr oss om... Ja, det skulle vara Fatman, Afroman, Valentina och Alkohol i så fall.)



Okej, detta klipp har vi lagt upp endast för att det tog en minut istället för ett årtionde att ladda upp. Är helt meningslöst egentligen. Precis som bloggen. Och precis som våra bloggläsare.

Paris

Love Paris & Edvard









Minnet är bra men kort

Oops, forgot to tell you guys about our new years eve. And now it´s too late. How bad, how sad. For you anyways!


RSS 2.0